lördag 1 oktober 2011

SBWF allmänt


Har nu varit två dagar på årets mässa. Som vanligt är den grymt bra. Första dagens bloggmöte var väldigt trevlig. Vi var 24 stycken från hela landet. Väldigt kul att träffa alla. Ska bli spännande och se om vi kan få till en förening. Tack Johan för ett bra arrangemang.

Resten av dagen spenderades med att dricka en väldig massa öl. Tar upp dem i senare inlägg. Mycket tid gick åt vid Brills monter. En väldigt massa bra öl har de men också väldigt trevligt folk bakom disken. Neither och Final Frontier var topparna där. Mikkellers spontanserie är också suverän.

Elixir Wine med 7 danska bryggerier samt ett norskt var också kul. Där tycker jag Raasted stod för en väldigt hög och jämn kvalitet rakt igenom alla deras öl. Lervig var också kul att få prova. Mycket trevlig bryggare.Blev väldigt positivt öbverraskad av Brutal Brewings brygder. Ja, inte cheap thrills och plastic fantastic då förstås. Utan jag menar deras Screamin IPA. SMKD rököl och Sleighhammer. De kan ju faktiskt göra öl.

Wisbys Brutal Bulldog var också en trevlig överraskning samt deras eklagrade porter.'

Finns hur mycket som helst mer att nämna men jag har inte hunnit prova allt ännu. Kommer att besöka mässan även ett par dagar nästa vecka också. Då kommer jag att koncentrera mig på Eskilstuna, OT, wicked wine och TWC bland annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar