lördag 29 maj 2010

Amerika dagarna på Sorbon

Var på Sorbon igår en liten sväng. Vad jag drack där kommer i ett senare inlägg. Tänkte i det här inlägget göra lite reklam för vad som kommer att hända på Sorbon senare. De ska nämligen upprepa sin succé från förra året. Amerika festivalen kommer att äga rum 4 juni till 20 juni. Jag frågade Affe om han hade en lista över ölen och han höll precis på att göra den. Strax innan jag lämnade Sorbon så fick jag en rykande färsk lista i min hand. Delar med mig av några stycken som finns i listan.

Dieu du Ciel Rosée dHibiscus
Dieu du Ciel Fumisterie
Dieu du Ciel Équinoxe du Printemps
Dieu du Ciel Route des Épices
North Coast PranQster Belgian
Angel City Lester Young Porkpie Hat Dark Lager
Angel City Charlie Parker Pale Ale
Angel City Rahsaan Roland Kirk Stritch Imperial
Odell IPA
Green Flash West Coast IPA
Green Flash Hop Head Red Ale
Oscar Blues Gubna

Detta är bara en liten del av de mer än 100 olika öl på flaska. Sedan kommer de även att ha runt 40 olika öl på fat. Han nämde Flying Dog, Left Hand, Southern Tier och Thomas Creek. De kommer dessutom att ha en form av "flights" där de har parat ihop vissa öl. Jag kommer att åka dit minst en gång under festivalen. Tror att det kan bli riktigt bra.

5 kommentarer:

 1. Kul! Jag ska också se till att åka dit minst en gång, trevligt ställe det där.

  SvaraRadera
 2. Ett måste! Tack för informationen.

  SvaraRadera
 3. Jepp. Ett besök där lär det nog bli. Har inte varit där sedan förra amerikafestivalen så :)

  SvaraRadera
 4. Naaaj, missar det nästan. Förvisso då jag drar till USA, men vore kul att sitta på Sorbon och dricka mycket av det där istället. Darn.

  SvaraRadera
 5. Kommer att vara där på lördag 5/6 när de öppnar på eftermiddagen för att, förhoppningvis, få lite lugn och ro :) Var där på premiärdagen förra året och då var det galet mycket folk!

  SvaraRadera