onsdag 17 december 2014

Öl i Orlando del III

Sista dagen började jag med att slöa och sola vid poolen. Ett par poolöl blev det också.New Belgium Lips of Faith - Wild² Dubbel 8%
Rostad malt, choklad, trä, syrlig, vinös, jäst och torkad frukt samt lite bär. Ganska god. 7/10


Stone Spröcket Bier 5,4%
Extremt mycket kaffe. Massor av kaffebönor, lite choklad och svårt att hitta nånting annat. 7/10


Thomas Creek Toasted Coconut Porter
Vanilj, choklad, kaffe och aning kokos. 6/10

Tog bussen upp till en outlet för lite sista minuten shopping. En öl i solen blev det också. Tillbaka till rummet och lämna inköpen och sedan ut för en middag. Hamnade på ett ganska fint ställe men kommer inte ihåg vad det hette. Ölutbudet var inget speciellt. Blev ett par brooklyn lager.

På vägen tillbaka till rummet så passerar man Yard House. Blev ett stopp där för en sista humletankning innan hemresan tidigt dagen efter.

Sweetwater 420 Extra Pale Ale 5,2%
Lätt men bra APA. Massa frukt och en medelstor beska. 6,5/10

Cigar City Invasion Pale Ale 5%
Härlig stor fruktig arom. Smaken grymt bra och fruktig den med. Citrus, apelsiner, mandariner och mango. Bra balans och riktigt bra. 8,5/10


Terrapin Hopsecutioner India Pale Ale 7,3%
Sådär IPA. Tyckte den va lite för maltig för stilen och anade till och med lite choklad. 6/10

Nu blev det en massa annat som jag redan provat men som jag bara var tvungen att dricka igen denna sista kväll/natt i USA. Blev härliga godsaker såsom Funky Buddha Hop Gun, Dogfish 60 & 90, Jai Alai och Death of a contract brewer.

Nu var jag redo att gå tillbaka till hotellet och boka en shuttle bus till 05.00. Efter bara någon timmes sömn så var det dags att kliva upp och ta sig till flygplatsen med shuttle bussen. Resan hem var lång men gick bra.
Flygplatsöl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar