fredag 22 september 2017

Öl i Bryssel del V

Sista dagen i Bryssel. Dags att checka ut och åka hem med kvällsplanet. Men först hade vi tre rumsöl kvar att dricka upp. Bara sätta igång.


Brussels Beer Project Dark Sister 6,66%
Svart IPA med rostad malt och en hel del apelsin i humlen. God och bra svart IPA. 8/10Dessa två var förstås också väldigt bra. Druckit dem flera gånger förut.


Nu var det dags att checka ut och lämna väskorna i bagagerummet för vi hade några timmar kvar att dricka öl på. Först blev det en bra sittning på Poechenellekelder igen. Verkligen trevligt ställe.Inredningen inne i puben är verkligen något extra. Mörkt och med en massa dockor och andra udda prylar. I trappan ner till toaletten har de satt fast ett euromynt. Undrar hur många som har böjt sig ned och försökt plocka upp den?


Watou Tripel 7,5%
6,5/10


Val-Dieu Triple 9%
7/10


Lefebvre Floreffe Triple 8%
6,5/10Witkap Pater Tripel 7,5%
6,5/10


Lefebvre Hopus 8,3%
7/10


Het Anker Gouden Carolus Tripel 9%
7/10


 En sista sväng till Delirium hanns också med. Lugnt och skönt så tidigt på dagen. Starka öl dracks.


Chimay Triple / Blanche (White) / Cinq Cents 9%
8/10


Oud Beersel Bersalis Tripel 9,5%
6,5/10


De Halve Maan Straffe Hendrik Brugs Quadrupel 11%
8/10

Nu var det dags att gå till hotellet och hämta väskorna. Vi lyxade till det med en taxi till centralstationen. Väl där hade vi fotfarande lite tid över. Blev en öl på ett random ställe precis utanför tågstationen. Väl framme på flygplatsen intogs ett par Leffe också. Lugn resa hem och en Uber från Bromma till Jakan togs. En väldigt bra och kul resa va nu över. På återseende.


Steenbrugge Blond 6,5%
6/10

Leffe Royale Cascade IPA 7,5%
6,5/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar