torsdag 4 juni 2009

USA dagar på Sorbon

Precis kommit hem från Sorbon som idag började sina USA dagar. De håller på fram till den 14:e. De kunde ha fått en bättre start om man ser till vädret, men trots det så var det gott om folk och alla borden var upptagna. Jag och Jöns var bland de första på plats och det visade sig att det endast fanns ett bord som inte var reserverat. Det var ölprovning med Wicked Wine och även Brill var där. Femkommanoll.tv var där med en massa folk och hade releaseparty. Såg också JoeG från Good morning beer lovers. En väldigt bra kväll och mitt första besök men inte det sista på Sorbon. Priserna är helt fantastiska där. På en del av ölen skiljde det halva priset mot när Bishops hade USA festival. Mer om vad vi drack kommer i senare inlägg. Ni som kan tycker jag definitivt ska besöka Sorbon den närmsta veckan.

5 kommentarer:

 1. Var där på releasepartyt med Femkommanoll.tv och hade en mycket trevlig kväll! Hade gärna stannat längre men en presentation som jag ska ha nu på morgonen tvingade mig därifrån.

  Fajanen: Jag fick höra av Johan från Femkommanoll.tv att du skulle vara där, men det var så mycket folk att du inte gick att hitta bland alla människor.

  SvaraRadera
 2. Missade gårdagens happening men ska dit ikväll. Finns en hel del godsaker, blir svårt att välja vad jag ska dricka. Vad hade de för fatöl?

  SvaraRadera
 3. De hade inte så mycket spännande på fat. Jag provade inte någon. Det var flying dog, sierra och samuel adams. Om jag skulle ha druckit någon så skulle jag valt Double Dog från Flying Dog den är väldigt bra. Kanske skulle ha provat Sierra Nevadas Brown Ale också. Igår blev det Stone IPA, Ruination, Oak aged Arrogant Bastard, Hop-15, Old Ruffian och Casco Bay Rip Tide.

  SvaraRadera
 4. Tack för ett snabbt svar! Då får det alltså bli flasköl ikväll. Hop-15 är given, Wipeout IPA ligger också bra till. Vore även skoj att prova någon från Eugene, har aldrig druckit något från dem.

  SvaraRadera
 5. Drack bland annat Eugene 200 meter, bra och prisvärd IPA, riktigt bra bett i slutet.
  På fat var några klassiker som SN & Flying pale ale, SN Brown ale (god), Double dogen, Rouge amber, In heat wheat, Old foghorn barley wine + ett gäng till. Inte jätteroligt kanske, men flaskorn som du nämner är ett måste. Tack Fajanen & Jöns för att ni svängde cervezas med oss

  SvaraRadera