fredag 4 december 2009

SKA Decadent Imperial IPA


Bryggeri: SKA Brewing
Typ: Imperial/Double IPA
Land: USA
Volymprocent: 10%
Format: Flaska 650ml
Intogs: 24/11 på Monks

Efter en del svart öl blev vi återigen sugna på lite DIPA eller IPA. Valde ut en DIPA från SKA Brewing. Har aldrig druckit något från dem förut. Ölet var rödbrunt och lämnade en lite skumring kvar. Den hade en härlig humledoft med grape, apelsin och lite tropisk frukt.

Smaken innehöll också en hel del tropisk frukt, grape, apelsin, fruktkött, vanilj och en del beska. Tyckte den var välbalanserad och väldigt god. Sticker kanske inte ut så mycket men är väldigt bra ändå. 8,5/10

2 kommentarer:

  1. Drack den på SBWF, minns första klunkarna och smakerna var riktigt lovande sen blev den lätt enformig, lite väl sötsliskig utan att det var humlen som var trött.

    Det lustiga är att det är ett bryggeri som heter SKA Brewing och kör stenhårt på ska-kulturen på etiketterna. Jag var helt såld på denna under min gymnasietid så det är lite lustigt att en sådan smal gren lyckas mixa ihop sig med min nuvarande stora hobby, bara en parantes sådär :)

    SvaraRadera
  2. Var med och delade den med Dempa på SBWF och har liknande minnesbild. Riktigt god i början med sötman tog över efter hand. Men absolut inte dåligt på något sätt.

    SvaraRadera