onsdag 9 februari 2011

Terrapin Moo-Hoo Chocolate Milk Stout


Bryggeri: Terrapin Beer Company
Typ: Sweet Stout
Land: USA
Volymprocent: 6%
Format: Flaska 355ml
Intogs: 1/2 på ett hotellrum i Orlando

Väldigt rolig etikett på den här ölen. Hällde upp en mörkbrun öl med en stor mjölkig choklad arom. Även kakao, rostad malt och lite jord kändes. Smaken var liknande men även nötter fanns där tillsammans med mjölk, choklad, kakao och rostad malt. Ganska bra öl men lite för söt och en lite för tunn kropp med för mycket kolsyra. 6,5/10

5 kommentarer:

 1. Hittade du någon bra beershop som du kan rekommendera jag ska dit i juni. Med tanke på alla spännande öl du recenserat den senaste tiden, så finns det ju en hel del kul att inhandla.
  Med vänlig hälsning David

  SvaraRadera
 2. Ja, den bästa enligt ratebeers forum ska vara The Knightly on South orange Blossom Trail. Den var verkligen bra och jag var inte på någon annan affär än den förutom de 4 cigar city ölen jag köpte på bryggeriet.

  Wow juni. Gissar på att det är väldigt varmt där då. Men då slinker ju ölen ner lätt också.

  Jag var inte på någon pub i orlando men den bästa ska vara en som heter redlight redlight.

  SvaraRadera
 3. Glömde nämna att även fast en del av ölen stod i sex pack så kunde man köpa en av varje om man ville. Väldigt bra om man vill prova många olika öl. Bra butik och om man köpte för en viss summa så fick man 5% rabatt på alla ölen. Det var väldigt lätt att komma upp i den summan.

  SvaraRadera
 4. Tackar för tipsen. Jo det lär bli hett men vad gör man inte, hade inget val denna gång. Ska defenitivt besöka den tipsade ölshoppen. Pubrunda kan bli svårare då man åker med familjen. Men även fru och barn måste ju somna någon gång ;).
  Mvh David

  SvaraRadera
 5. Kan inte annat än att hålla med att det är Knightly som gäller. Otroligt kunniga och de är duktiga på att plocka in rariteter.

  Sedan kan ni leta upp närmaste Whole Foods Market i stort i vilken amerikansk större stad som helst. De har lite varierande utbud i olika butiker, men ofta kan man hitta riktiga smallbatch-rariteter. Som exempel kan jag nämna att jag såg ett i stort sett komplett sortiment från Hair of the Dog samt Dogfish special-serier i en liten Whole Foods butik i Chicago för ett par veckor sedan. Och det är ju inte fy skam.

  Ha en trevlig semster

  SvaraRadera